Skip to main content

Παλαιοχριστιανοί: «Χάρη τους κάνω που δουλεύω», λέει ο 45χρονος πατέρας – «Μανιφέστο» υπέρ αδυνάτων (βίντεο)

INTIME

Μανιφέστο υπέρ «των αδικημένων της ζωής» εκφώνησε on camera ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει  σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία.

«Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη, μόνο τότε ενδιαφέρονται» είπε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, αναφερόμενος σε όσους γνώρισε στα κρατητήρια.

«Γνώρισα τον Φρέντι απο την Αλβανία που είναι τριάντα χρόνια εδώ και τώρα θυμήθηκε το σύστημα ότι δεν έχει χαρτιά. Γνώρισα τον Γιώργο, σταφιδοπαραγωγό, που του παίρνουν μόνο 65 λεπτά την σταφίδα, και του κλέβουν τον κόπο του» είπε μεταξύ άλλων ο άντρας που κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 4 Μαρτίου.

Ο άνδρας, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά, καθώς δεν είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί τους από την ημέρα που συνελήφθη.

Επίσης- ο άνθρωπος που  είχε πετύχει να παίρνει κανονικά τον μισθό του δουλεύοντας μέσω Διαδικτύου σε Δημοτική υπηρεσία καθαριότητας, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει βγει στην σύνταξη  «Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη».

«Χάρη τους κάνω που δουλεύω», είπε!

Παλαιοχριστιανοί: Με τάμπλετ, social και μισθό τηλεργασίας «αισθάνονται Άμις στην τοποθεσία Κορινθία»

Σχετικά με την διενέργεια DNA, ισχυρίστηκε ότι την απέρριψε λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, ενώ έκανε γνωστό ότι είπε όχι και στην διενέργεια βιομετρικής εξέτασης.

Επίσης, ζήτησε γνωμάτευση από πραγματογνώμονα – ψυχίατρο

Ο 45χρονος  υποστήριξε πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω των locdown δεν ανανεώθηκε.