Skip to main content

Γκάζι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από κλαμπ- 3 τραυματίες

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από το κλαμπ- Σε πιο σοβαρή κατάσταση οι δύο από τους τρεις

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, έστριψε προς την Ιάκχου, στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση και σχεδόν εξ΄επαφής, τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στην είσοδο του καταστήματος.

Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα, τα οποία- σύμφωνα με πληροφορίες- είναι Έλληνες, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών. Οι δύο από τους τραυματίες είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση και ένας από αυτούς φέρει τραύμα στο κεφάλι από τις σφαίρες καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ επαφής τους δύο από τους τρεις τραυματίες.  Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τα τρία άτομα είχαν έρθει από την Κρήτη για να συμμετάσχουν σε μπάτσελορ πάρτυ.

Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι συλλέγουν τους κάλυκες. Παράλληλα αναζητείται το κίνητρο της επίθεσης. Αρχικά υπήρχε η εικόνα ότι ενδεχομένως στόχος της επίθεσης ήταν το μαγαζί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αναζητούν μέσα από καταθέσεις, μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό το αν ήταν στόχος τα τρία συγκεκριμένα άτομα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν μαρτυρίες ότι πριν την αιματηρή συμπλοκή υπήρξε κάποιος καβγάς στον οποίο είναι άγνωστο αν ενεπλάκησαν τα τρία θύματα της επίθεσης.