Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτο είναι το βίντεο με τον Έλληνα καθοδηγητή των επεισοδίων

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Καρέ-καρέ η δράση του 43χρονου, που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη

Με ένα ρόπαλο στο χέρια και φορώντας κράνος, μπροστάρης του όχλου, οδηγεί τους Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ  στον τόπο της αιματηρής επιδρομής στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε την ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Κάποια στιγμή, σταματάει την κυκλοφορία και έναν διερχόμενο οδηγό. Τον αναγκάζει με νοήματα να κάνει όπισθεν και να φύγει. Συνεχίζει να καθοδηγεί τους χούλιγκαν και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται στο βάθος η συμπλοκή που ξεκινάει.

Καρέ-καρέ φαίνεται στο σχετικό βίντεο η δράση του 43χρονου Έλληνα οπαδού του Παναθηναϊκού -γνωστού στις αρχές για την σχέση του με την σκληρή οπαδική βία- την μοιραία νύχτα.

Το βιντεοληπτικό υλικό που αξιολόγησε η Αστυνομία, οδήγησε στην σύλληψή του, στο σπίτι του στου Γκύζη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί.

Οι γείτονές του, τον χαρακτηρίζουν κλειστό χαρακτήρα, αλλά και εριστικό.

Οι άνδρες της ασφάλειας τον εντάσσουν στην ομάδα των εγκεφάλων της επίθεσης, και πιστεύει ότι υπέδειξε στους Κροάτες τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι αυτός που τους εφοδίασε με μαχαίρια, σουγιάδες και λοστούς.

Η τελευταία φορά που είχε απασχολήσει τις αρχές ήταν τον περασμένο Μάρτιο  σε συμπλοκή έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Έλληνας που οδήγησε τους Κροάτες χούλιγκαν στο σημείο της συμπλοκής