Με επίκεντρο την οικονομική συμβολή του εκθεσιακού κλάδου και την ανάγκη στενότερης συνεργασίας με την πολιτεία ολοκληρώθηκε η 5η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ).
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και CEO της «Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.», Θεόδωρος Βώκος, τόνισε ότι, με τη συμπλήρωση πέντε ετών λειτουργίας, ο ΣΟΚΕΕ έχει πετύχει μεγάλο μέρος των στόχων του, αναδεικνύοντας τη συμβολή των εκθέσεων στην εθνική οικονομία, στις εξαγωγές και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.
O ΣΟΚΕΕ προχωρά, από κοινού με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), σε μελέτη για το αποτύπωμα του κλάδου MICE στην ελληνική οικονομία, ενώ δίνει έμφαση στην εκπαίδευση νέων στελεχών και στη συνεργασία με πανεπιστήμια. Ο κ. Βώκος υπογράμμισε ότι ο κλάδος βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, με νέες εκθέσεις και μεγέθυνση υφιστάμενων διοργανώσεων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












