Skip to main content

Γενικά αίθριος καιρός – Παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο μέχρι 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.