Skip to main content

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους στην επίθεση κατά του Γ. Κουμουτσάκου

Του Μάκη Συνοδινού

Στη σύλληψη ενός ατόμου για την επίθεση εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου έχει προχωρήσει η αστυνομία, ενώ άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και μία γυναίκα, αναζητούνται από την Κρατική Ασφάλεια, για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όλοι έχουν ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας, που είχε προσαχθεί νωρίτερα το απόγευμα στη ΓΑΔΑ, είναι 24 ετών από τη δυτική Αττική και ανήκει στον ευρύτερο εθνικιστικό χώρο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξάγεται έρευνα κατ’ οίκον, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που εμπλέκεται στα επεισόδια.

Σε βάρος του συλληφθέντα, αλλά και των τεσσάρων καταζητουμένων,  σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο εκ των ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο φυσίγγια των 7,62 mm, δύο σουγιάδες και δέκα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής. 

Οι προσαγωγές συνεχίζονται στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των άλλων τεσσάρων, ενώ οι οκτώ που προσήχθησαν αρχικά χθες το βράδυ, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.