Πολιτική
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 12:55

Για «ψευτοδιλήμματα» κατηγορεί τη Ν.Δ. ο Δ. Τζανακόπουλος

«Στα ψευδοδιλήμματα της Ν.Δ. απαντάμε με ενίσχυση της θέσης της εργασίας, που είναι ο μοναδικός δίκαιος δρόμος για την τόνωση της ανάπτυξης», γράφει ο κ. Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζοντας εμμέσως το ερωτηματολόγιο της Ν.Δ., η οποία καλεί τους πολίτες να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα εργασιακά εν όψει του προσυνεδρίου του κόμματος στη Νίκαια.

«Στα ψευτοδιλήμματα της Ν.Δ. απαντάμε με ενίσχυση της θέσης της εργασίας, που είναι ο μοναδικός δίκαιος δρόμος για την τόνωση της ανάπτυξης», γράφει ο κ. Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζοντας εμμέσως το ερωτηματολόγιο της Ν.Δ., η οποία καλεί τους πολίτες να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα εργασιακά εν όψει του προσυνεδρίου του κόμματος στη Νίκαια.

Παραπέμποντας στα σημερινά στοιχεία του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», τα οποία καταγράφουν τη δημιουργία 265.871 νέων θέσεων εργασίας τους πρώτους εννέα μήνες του 2017 ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνει: «Η μάχη για την ανάκτηση της εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης των εργαζομένων συνεχίζεται».