Skip to main content

ΔΗΜΑΡ για Αλ. Τσίπρα: Μια ομιλία πιο παλιά από το παλιό

«Μια ομιλία πιο παλιά από το παλιό» ήταν το σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

«Παρουσίασε ξανά ένα τεχνητό success story και ονομάτισε κοινωνική δικαιοσύνη την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της.

Και συνέχισε: «Η ανεργία όμως δεν καταπολεμείται με παλαιοκομματικές μεθόδους αλλά με σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης και  παραγωγικής ανασυγκρότησης που δεν παρουσιάσθηκε». 

«Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε έξοδο από την κρίση σε ένα χρόνο, ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα για πολλά έτη σε διαρκή λιτότητα, επιβεβαιώνοντας ότι ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης επανέρχεται δριμύτερος» τόνισε, επιπλέον.

Eίναι χαρακτηριστικό, συνέχισε η ΔΗΜΑΡ,  ότι ο κ. Τσίπρας, ως νέος Μαυρογιαλούρος, ανάφερε ότι κράτησε μία δέσμευση: την ύπαρξη πρωθυπουργικού Γραφείο στην Θεσσαλονίκη.

«Ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του στην ΔΕΘ επιβεβαίωσε ότι έχει πλέον  πάρει οριστικό διαζύγιο με την πραγματικότητα και τα προβλήματα της καθημερινότητας» κατέληξε. 

naftemporiki.gr