Skip to main content

Γ. Τράπαλης στη Naftemporiki TV: Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα rebranding της κυβέρνησης μετά τη ΔΕΘ

Η ανάλυση του Γιώργου Τράπαλη στη «Ν»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για τις επερχόμενες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, μίλησε ο Γιώργος Τράπαλης, επικεφαλής Ερευνών της Good Affairs, καλεσμένος στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή Rush Hour με τον Παύλο Πανταζόπουλο και την Χριστίνα Κουσουνή.

«Η ΔΕΘ είναι ένα πρώτο στοίχημα ώστε να ξαναβγεί η ΝΔ μπροστά για να αποτελέσει όχι μόνο το πρώτο κόμμα, αλλά κατά πόσο θα μπορεί αυτό το κόμμα να είναι ψηλά και να διεκδικήσει την αυτοδυναμία», σημείωσε ο κ. Τράπαλης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα rebranding της κυβέρνησης μετά την ΔΕΘ», ανέφερε ενώ επισήμανε ότι «το ζήτημα είναι αν τα τελικά ποσοστά που θα φτάσουν στις εκλογές θα είναι ανεβασμένα».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.