Skip to main content

Αλ. Χαρίτσης προς Κ. Μητσοτάκη: Ουδεμία έκπληξη από την ομιλία σας – Ομολογία αποτυχίας

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Έχετε δημιουργήσει έναν πληθωρισμό απληστίας που πλήττει και τους παραγωγούς και τους καταναλωτές»

Για «ομολογία αποτυχίας» από τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, ασκώντας κριτική στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο και το 2024 – Πρόσθετη έκπτωση 10% στο αγροτικό ρεύμα από Μάιο έως Σεπτέμβριο

«Αν έβαζα έναν τίτλο στην ομιλίας σας θα ήταν ‘ουδεμία έκπληξη’. Ο πρωθυπουργός έκανε αυτό που περιμέναμε προσπάθησε να μας περιγράψει μία εικόνα ότι η κυβέρνηση όλα τα έχει κάνει καλά, άρα οι αγρότες ψεύδονται ή είναι αχάριστοι» σημείωσε.

Ο κ. Χαρίτσης τόνισε πως «η πραγματικότητα στη Θεσσαλία είναι διαφορετική από αυτή που μας περιέγραψε ο πρωθυπουργός». «Περίμενα να ακούσω ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και στο ζήτημα της αποκατάστασης και του στρατηγικού σχεδιασμού, ένα σχέδιο που θα έχει αρχή, μέση και τέλος» ανέφερε.

«Η πραγματικότητα στη χώρα αυτή τη στιγμή είναι ότι με την πολιτική σας έχετε δημιουργήσει έναν πληθωρισμό απληστίας που πλήττει και τους παραγωγούς και τους καταναλωτές» πρόσθεσε.

Αλ. Χαρίτσης: Δίκαια η οργή των αγροτών – Η Θεσσαλία ζει στην αγωνία και στην ανασφάλεια