Skip to main content

Ν. Παππάς: Οι διοικήσεις ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραμένουν στις θέσεις τους

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

«Μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;», διερωτάται ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, αναφέρει πως μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι διοικήσεις των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραμένουν στις θέσεις τους παρόλο που «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε της παραίτηση των διευθυνόντων».

Στη συνέχεια ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται: «Μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;», ενώ κλείνοντας ζητά «να παραιτηθούν τώρα».

Με την σειρά της η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι «το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος κ. Παππάς, τον οποίο ο κ. Τσίπρας κρατά στα ψηφοδέλτιά του, είναι υποδείξεις». Παράλληλα, προτρέπει τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ «τουλάχιστον να μην προκαλεί». Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει ότι «οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ έχουν παραιτηθεί, οι παραιτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές και παραμένουν στη θέση τους μέχρι να οριστούν νέοι».