Skip to main content

Ελληνική Λύση: Ο Έλληνας ανυπεράσπιστος στα νύχια των κερδοσκόπων

«Η απόφαση της εταιρίαςTotal Energies να αποχωρήσει από τα τεμάχια ‘Δυτική Κρήτη’ και ‘Νοτιοδυτική Κρήτη’, λίγο μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί επιτάχυνσης των εξορύξεων, καταδεικνύει την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης», τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση». 

«Ακόμα και στο εθνικής σημασίας θέμα της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, η επικίνδυνη ΝΔ καταφεύγει στην επικοινωνιακή εξαπάτηση για να κερδίσει λίγες εβδομάδες ανοχής από τους πολίτες», συνεχίζει. 

Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για την επίδειξη χλιδής και πλούτου από τα διορισμένα ‘Golden Boys’ της ΝΔ στον τομέα της ενέργειας, την ώρα που οι Έλληνες καταληστεύονται από τις αυξήσεις στο ρεύμα, γεννούν σοβαρότατα ερωτήματα», συνεχίζει. 

«’Διορισμένοι’, ‘καρτέλ’ και ‘ολιγάρχες’ που θησαυρίζουν επάνω στην καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, πρέπει να γνωρίζουν ότι μόλις η Ελληνική Λύση αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα κληθούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα και να λογοδοτήσουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».