Skip to main content

Για διαστρέβλωση των δεδομένων της συμφωνίας κατηγορεί τη Ν.Δ. το Μαξίμου

Για διαστρέβλωση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας των δεδομένων της συμφωνίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ως κυβέρνηση υποχώρησε ακόμα και στην παραμικρή απαίτηση της τρόικας».

«Οι πολίτες όμως γνωρίζουν ποιος δίνει διαρκή διαπραγματευτική μάχη για την υπεράσπιση της κοινωνίας και ποιος επιδίδεται στο πανεύκολο αλλά ελάχιστα πειστικό σπορ της τζάμπα αντιπολίτευσης», σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, το οποίο καταλογίζει στη Ν.Δ. ότι επιχειρεί «να ξεπεράσει την πολιτική της ανυπαρξία».

«Πυρά» Στ. Καλαφάτη κατά Ευκλ. Τσακαλώτου – Γ. Σταθάκη για τα «κόκκινα» δάνεια

«Σύγχυση, ασυναρτησία και κυνισμό» καταλόγισε νωρίτερα στους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών για τα «κόκκινα» δάνεια.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαφάτης, οι δύο υπουργοί «έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν, γιατί για πρώτη φορά βγάζουν την πρώτη κατοικία στο σφυρί».

«Μιλούσαν για νέους φόρους αλλά δεν ήξεραν ποιοί και πόσο θα είναι. Μιλούσαν για φόρους στο κρασί αλλά μετά το ξανασκέφτονταν. Σε κάθε ερώτηση το μόνο που έλεγαν ήταν ένα: Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει. Και αυτό στις ώρες που ζούμε είναι τραγικό», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης.