Skip to main content

Πολυσυλλεκτικότητα

Paterakis Photo

Ο δημόσιος διάλογος από ένα Μέσο που υπηρετεί τη δημοσιογραφία των ίσων αποστάσεων αποκτά μια ενισχυμένη υπεραξία, μια υπεραξία την οποία δεν παρέλειψαν να επισημάνουν χθες τρεις προσωπικότητες της πολιτείας, τοποθετούμενες από το βήμα του συνεδρίου της «Ν» για την οικονομία, με τίτλο «Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε ένα Απρόβλεπτο Μέλλον».

Τόσο ο υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μίλησε στο συνέδριο εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., κ. Αλέξης Τσίπρας, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, εξήραν τον ρόλο της «Ν» διαχρονικά στην αντικειμενική ενημέρωση.

Πρόκειται για επισήμανση που αποκτά ιδιαίτερη αξία καθότι εκφράζεται ευρύτερα από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε μια περίοδο μάλιστα εξαιρετικής κρισιμότητας, λόγω των συνεπειών της διεθνούς γεωπολιτικής και ενεργειακής κρίσης στην παγκόσμια οικονομία.

Με την χώρα να δοκιμάζεται για τρίτη σε σειρά φορά, εμφανίζοντας ωστόσο αξιοσημείωτες επιδόσεις στο πεδίο της οικονομίας, ο ψύχραιμος παρεμβατικός λόγος ενός οικονομικού Μέσου όπως η «Ν», εκφρασμένος από το ιστορικό της έντυπο, την ανανεωμένη ιστοσελίδα της και το νεοσύστατο τηλεοπτικό της κανάλι, είναι που κάνει τη διαφορά στις δημόσιες τοποθετήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές ακούγονται από ένα βήμα το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο φάσμα των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Οι παρεμβατικές πρωτοβουλίες της «Ν» στον χώρο της οικονομίας θα έχουν και συνέχεια, ώστε να ακούγονται όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις, όπως αρμόζει σε ένα πολυσυλλεκτικό Μέσο, που δίνει τη μάχη του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Από την έντυπη έκδοση