Skip to main content

Capital Link Cyprus Shipping Forum από αύριο στη Λεμεσό

Η διοργάνωση αναδεικνύει τη διαρκώς ενισχυόμενη θέση της Κύπρου ως κόμβου ναυτιλιακής καινοτομίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Καρύστιου, Global Fleet Technology Director, Gas Carriers & Regional BD Manager του Νορβηγικού Νηογνώμονα DNV, το 9ο Ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum αναμένεται να αποτελέσει -όπως τονίζεται- σημείο αναφοράς για τον ναυτιλιακό διάλογο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο ίδιος θα συντονίσει το κεντρικό πάνελ με τίτλο «Shipowners in action: Investing, operating, and competing in a changing market», φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου.

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 18 Φεβρουαρίου, στη Λεμεσό, αναδεικνύει τη διαρκώς ενισχυόμενη θέση της Κύπρου ως κόμβου ναυτιλιακής καινοτομίας.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τεχνολογικές εξελίξεις, οι data-driven λειτουργίες και τα καύσιμα του μέλλοντος που αναδιαμορφώνουν τη ναυτιλία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.