Skip to main content

8ο Ναυτιλιακό Συνέδριο «Ν»: Η βράβευση του Ανδρέα Α. Μαρτίνου – «Οι Έλληνες ναυτικοί στην πρώτη γραμμή»

Φωτ. Papadakispress

«Οι ναυτικοί έρχονται πάντα πρώτοι» τόνισε κατά τη βράβευσή του στο πλαίσιο του 8ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της «Ν»

«Η ναυτιλία μας θα συνεχίσει να πρωτεύει, αν και εφόσον οι Έλληνες ναυτικοί είναι στην πρώτη γραμμή» τόνισε ο Ανδρέας Α. Μαρτίνος, ιδρυτής του Athina Maritime Learning and Development Center, Minerva Group of Companies, κατά τη βράβευσή του στο πλαίσιο του 8ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της «Ν».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης προσφοράς του στον τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο Ανδρέας Α. Μαρτίνος, ευχαρίστησε τη «Ναυτεμπορική» ευχόμενος «να συνεχίσει για άλλα 100 χρόνια την καλή δουλειά, ενημερώνοντας αντικειμενικά τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και όλο τον κόσμο της ναυτιλίας».

Φωτ. Papadakispress

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ‘Ν’ για το βραβείο αυτό εκ μέρους όλης της Minerva και όλης της ομάδας του Athina» πρόσθεσε, αφιερώνοντας το βραβείο στην γιαγιά του, Αθηνά Μαρτίνου, από την οποία πήρε το όνομά του το κέντρο. «Είναι εκείνη που μας έμαθε την αγάπη για τη θάλασσα και τη ναυτιλία μας» ανέφερε.

Υπογραμμίζοντας τον ρόλο των Ελλήνων ναυτικών, στους οποίους επίσης αφιέρωσε το βραβείο, τόνισε πως το «μότο» του κέντρου είναι: «Εκεί που οι ναυτικοί έρχονται πάντα πρώτοι».

Κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε εκ νέου τη «Ναυτεμπορική» δηλώνοντας πως «είναι μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα» να παραλαμβάνει αυτό το βραβείο «από μια ιστορική εφημερίδα που έχει πολύ στενή σχέση με τη ναυτιλία».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις στο 8ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της «Ν».