Skip to main content

SABO Marine Services: Επεκτείνεται και εδραιώνεται στην αγορά των δεξαμενισμών

Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της ναυτιλιακής κοινότητας.

Τέσσερις διαδοχικούς δεξαμενισμούς ηλεκτρονικών μηχανών, εντός διαστήματος 45 ημερών, ολοκλήρωσαν πρόσφατα με επιτυχία οι μηχανικοί της SABO Marine Services, εδραιώνοντας ισχυρή παρουσία στην αγορά των δεξαμενισμών.

Ήδη από το πρώτο πεντάμηνο του 2023, η SABO Marine Services συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης, ενώ παράλληλα δημιουργεί συνεχώς νέες συνεργασίες, με βασικούς παίκτες της ναυτιλιακής αγοράς. Μερικές από τις προσφερόμενες παροχές της είναι: on board εκπαιδευτικά σεμινάρια ηλεκτρονικής μηχανής, αξιολόγηση απόδοσης της κύριας μηχανής μέσω ειδικής πλατφόρμας, εγκατάσταση EPL & ρύθμιση Governor καθώς και αναβάθμιση λειτουργικού του συστήματος εσωλίπανσης Alpha Lubrication.

Η SABO Marine Services στοχεύει στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και απόδοσης των στόλων πλοίων και ευρύτερα στην εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της ναυτιλιακής κοινότητας.

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία.

Με 40ετή παρουσία και σύνθετη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, οι εταιρείες του Ομίλου εγγυώνται λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ανταγωνιστικό κόστος και ισχυρό after-sales service με άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.

Τον όμιλο συνθέτουν οι ελληνικές SABO S.A., SICAP S.A., SABO Filiere S.A., και θυγατρικές εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία και Βραζιλία.