Skip to main content

Μηχανική βλάβη στο «Flying Cat 4» που έπλεε προς Πόρο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «FLYING CAT 4» κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες.

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 206 επιβάτες, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Πόρου, όπου του απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους, μέχρι τηνν αποκατάσταση της βλάβης.

Στο λιμάνι του Πόρου αποβιβάστηκαν 37 επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι (123 για Ύδρα, 46 Σπέτσες) θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στους προορισμούς τους και συγκεκριμένα με τα ταχύπλοα «FLYING CAT 5» και «SPEED CAT 1». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.