Skip to main content

Ο Τραμπ θα κηρύξει τη Β. Κορέα «κράτος – σπόνσορα της τρομοκρατίας»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κράτος – σπόνσορα της τρομοκρατίας θα κηρύξουν τη Βόρεια Κορέα οι ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός τους, Ντόναλντ Τραμπ, κίνηση που θα επιφέρει νέες κυρώσεις ενάντια στη χώρα της Άπω Ανατολής.

Η ανακοίνωσε έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του, εννιά χρόνια μετά την αφαίρεση της Βόρειας Κορέας από τη σχετική λίστα από την τότε επίσης Ρεπουμπλικανική κυβέρνηση του προέδρου Τζορτζ Μπους του νεότερου.

Ο κ. Τραμπ ανέφερε ως αίτια για την απόφασή του το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων της Πιονγιάνγκ και αυτό που αποκάλεσε «διεθνείς τρομοκρατικές πράξεις», όπως δολοφονίες σε ξένο έδαφος.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.