Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε την Πέμπτη ότι έδωσε εντολή στον στρατό της χώρας να θέσει υπό τον έλεγχό του το 70% της Λωρίδας της Γάζας, αψηφώντας τους όρους μιας εύθραυστης εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ τον Οκτώβριο.
«Αυτή τη στιγμή πιέζουμε τη Χαμάς. Ελέγχουμε πλέον το 60% της επικράτειας στη Λωρίδα. Ξέρετε, ήμασταν στο 50%, περάσαμε στο 60%. Η οδηγία μου είναι να φτάσουμε στο… 70%», δήλωσε σε συνέδριο σε ισραηλινό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












