Λίγο μετά την ανάρτησή του με την οποία μετρίασε κάπως το κλίμα επικείμενης συμφωνίας, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι είναι «πολύ νωρίς» για να εξετάσει το ενδεχόμενο συνομιλιών «πρόσωπο με πρόσωπο» με την Τεχεράνη.
Η δήλωσή του έγινε σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα New York Post και ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι οι ΗΠΑ αναμένουν απάντηση στην πρότασή τους για τον τερματισμό του πολέμου.
Η ΝΥ Post ρώτησε τον αμερικανό πρόδρο εάν θα πρέπει να προετοιμάζεται να ξαναστείλει έναν δημοσιογράφο στο Πακιστάν για έναν νέο γύρο διαπραγματεύσεων, καθώς πηγές από το Ισλαμαμπάντ ισχυρίζονται ότι μια προσωρινή ειρηνευτική συμφωνία είναι κοντά. Ο Τραμπ απάντησε: «Δεν νομίζω».
Μείνετε συντονισμένοι στο liveblog της Ναυτεμπορικής
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












