Skip to main content

Wall Street Journal: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν σε νέα συνάντηση

Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη ο τόπος και ο χρόνος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για νέα συνάντηση κατέληξαν ΗΠΑ και Ιράν, χωρίς ωστόσο να έχουν αποφασίσει για ημερομηνία και τόπο.

Την πληροφορία μεταδίδει η Wall Steet Journal.

Νωρίτερα το ΑP μετέδωσε ότι Ουάσιγκτον και Τεχεράνη έχουν δώσει κατ’ αρχήν τη συγκατάθεσή τους για παράταση της εκεχειρίας.

Επιπλέον, ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο BBC ότι οι συνομιλίες για την παράταση της εκεχειρίας με το Ιράν βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η συμφωνημένη κατάπαυση του πυρός αναμένεται να λήξει την επόμενη εβδομάδα, στις 22 Απριλίου.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν συμφωνήσει επίσημα σε παράταση της εκεχειρίας», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Υπάρχει συνεχής συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν για την επίτευξη συμφωνίας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.