Skip to main content

Το Ιράν υπόσχεται «βαρύ τίμημα» μετά τις ισραηλινές επιθέσεις σε κομβικές του υποδομές

Hamid Forootan/Iranian Foreign Ministry/WANA (West Asia News Agency)/Handout via REUTERS

Μετά από επιθέσεις σε δύο από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία και σε πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγκτσί προειδοποίησε ότι η Τεχεράνη θα επιβάλει «βαρύ τίμημα για τα ισραηλινά εγκλήματα», μετά από επιθέσεις σε δύο από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία της χώρας και σε πυρηνικές εγκαταστάσεις.

«Το Ισραήλ έπληξε δύο από τα μεγαλύτερα εργοστάσια χάλυβα του Ιράν, έναν σταθμό παραγωγής ενέργειας και πολιτικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, μεταξύ άλλων υποδομών. Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι ενήργησε σε συντονισμό με τις ΗΠΑ», ανέφερε ο Αραγτσί σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποίησαν τους εργαζόμενους σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις της περιοχής ιδίως σε εκείνες που συνδέονται με αμερικανικά συμφέροντα ή με αυτό που χαρακτήρισαν «σιωνιστικό καθεστώς» να απομακρυνθούν άμεσα από τους χώρους εργασίας τους, τονίζοντας ότι επίκεινται αντίποινα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.