Skip to main content

Στο Παρίσι την Τετάρτη Φρεντέρικσεν και Νίλσεν

REUTERS/Benoit Tessier

Ο Μακρόν θα επιβεβαιώσει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την υποστήριξη της Γαλλίας προς τη Δανία και τη Γροιλανδία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχθεί την πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρέντερικσεν και τον πρωθυπουργό της Γροιλανδίας Γενς-Φρέντερικ Νίλσεν στο Μέγαρο των Ηλυσίων αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Figaro και του BFMTV.

«Με την ευκαιρία αυτή, ο Αρχηγός του Κράτους θα επιβεβαιώσει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την υποστήριξη της Γαλλίας προς τη Δανία και τη Γροιλανδία, την κυριαρχία και την εδαφική τους ακεραιότητα. Οι τρεις ηγέτες θα συζητήσουν ζητήματα ασφάλειας στην Αρκτική και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Γροιλανδίας, την οποία η Γαλλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμες να υποστηρίξουν», ανακοίνωσε το Ελιζέ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.