Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα φιλοξενήσει αύριο το βράδυ στην Ιερουσαλήμ τον ανώτερο σύμβουλο του Λευκού Οίκου Τζάρεντ Κούσνερ και τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ, αναφέρει το Channel 12, επικαλούμενο ανώτερους Ισραηλινούς αξιωματούχους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση θα επικεντρωθεί στη Χαμάς και τη Γάζα, με έμφαση στις προσπάθειες για την επιστροφή του Ραν Γκβίλι, του τελευταίου εναπομείναντος ομήρου που κρατείται ακόμη στη Γάζα, καθώς και σε πιθανές συζητήσεις σχετικά με το Ιράν.
Πηγή: Times of Israel
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












