Skip to main content

Γερμανία: Στις 9 Ιανουαρίου η συζήτηση μεταξύ Μασκ και της αρχηγού της AfD Αλίς Βάιντελ

REUTERS/Carlos Barria

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, στο X

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις 9 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί τελικά η συζήτηση στο X, μεταξύ του ιδιοκτήτη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Έλον Μασκ και της αρχηγού της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) Αλίς Βάιντελ.

«Κεντρικά θέματα θα είναι η ελευθερία έκφρασης και οι θέσεις της AfD για τη δημιουργία μιας Γερμανίας ικανής να αντιμετωπίσει το μέλλον», δήλωσε στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόραση ZDF ο εκπρόσωπος της κυρίας Βάιντελ, Ντάνιελ Ταπ.

Η ιδέα για τη συζήτηση προήλθε από χρήστη του «Χ», ο οποίος υπέβαλε την πρόταση σε ανάρτησή του αφού ο  Μασκ είχε τοποθετηθεί υπέρ της AfD ενόψει των προσεχών εκλογών στη Γερμανία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.