Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει την Κυριακή για τέταρτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα για να εξετάσει τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Η συνεδρίαση του πιο ισχυρού οργάνου του ΟΗΕ έχει έναν επίσημο σκοπό: το συμβούλιο θα ψηφίσει εάν θα παραπέμψει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ένα ψήφισμα που θα καταδικάζει την εισβολή της Μόσχας, το οποίο μπλόκαρε η Ρωσία την Παρασκευή.
Στη νέα, διαδικαστική ψηφοφορία, 9 από τα 15 μέλη πρέπει να συμφωνήσουν – δεν υπάρχουν βέτο, γι’ αυτό και η υπόθεση θεωρείται ασφαλής.
naftemporiki.gr
Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












