Εpsilon Net: Συνεργασία με ΕΤΕ για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2009 11:58

Σύμβαση συνεργασίας για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, υπέγραψε η Epsilon Net με την Εθνική Τράπεζα.

Η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός «Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών ΕΣΠΑ» με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης προσφοράς υπηρεσιών για την κατάθεση επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Epsilon Net, στόχος της δημιουργίας του Δικτύου είναι να διευκολύνει, σε Πανελλαδική Κλίμακα, τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην υποβολή πρότασης σε συνεργασία με τον φοροτεχνικό-λογιστή τους ή τον σύμβουλό τους, προσφέροντας στους τελευταίους εξειδικευμένο λογισμικό για την δημιουργία και διαχείριση των προτάσεων, έγκυρα εργαλεία καθώς και τις απαραίτητες υποδομές υποστήριξης, ενημέρωσης και απάντησης ερωτημάτων.

«Ο στρατηγικός στόχος της προσπάθειας είναι η ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με το ήδη υπάρχον δίκτυο των λογιστών - συνεργατών της, καθώς και η διεύρυνση αυτού. Αναμένεται ότι σημαντικό οικονομικό όφελος θα προκύψει από την πώληση προϊόντων λογισμικού, δεδομένου ότι αυτά ανήκουν στις επιλέξιμες δαπάνες του συγκεκριμένου προγράμματος του ΕΣΠΑ», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ

Σχολιασμένα