Νέο κατάστημα Starbucks στην πλατεία Συντάγματος

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 20:43
UPD:20:51

Το νέο της κατάστημα στην πλατεία Συντάγματος, εγκαινίασε την Τρίτη 9 Ιουλίου, η γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του ιστορικού κτηρίου που στεγάζεται τo πολυκατάστημα Public και καλωσόρισε από την πρώτη κιόλας μέρα τουρίστες και λάτρεις του καφέ στο νέο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, hot spot στην καρδιά της πόλης.

Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Όπως αναφέρεται τα Starbucks, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 1 & Πλατεία Συντάγματος, υποδέχονται αυτό το καλοκαίρι όλους τους λάτρεις του καφέ και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας το πάθος, την αγάπη, τη δεξιοτεχνία αλλά και την τεχνογνωσία τους γύρω από τον καφέ, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Tο νέο κατάστημα Starbucks, είναι μόλις 109 τ.μ. (ισόγειο και εξωτερικό καθιστικό) και έχει διακοσμηθεί με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό κτήριο της πλατείας Συντάγματος. Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική και διαθέτει ζεστή ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την αισθητική του καταστήματος, αποτελεί η ξύλινη επένδυση που έχει γίνει στον εσωτερικό χώρο για να θυμίζει βιβλιοθήκη με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. 

Όπως έγινε γνωστό θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Ο Στέφανος Αραβανής, εμπορικός διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ AEE δήλωσε: «Στα Starbucks αναγνωρίζουμε τη σημασία της διαρκούς ανάπτυξης της Εταιρείας, πάντα σε συνδυασμό με τα ενδιαφέροντα, τον τρόπο ζωής και τις αξίες των πελατών μας, καθώς στόχος μας είναι να διατηρήσουμε σε βάθος χρόνου τη σχέση μας μαζί τους. Η νέα συνεργασία μας με τα πολυκαταστήματα Public, θεωρούμε ότι θα προσδώσει την απαιτούμενη αξία τόσο στους πελάτες του Public που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν καφέ υψηλής ποιότητας, όσο και στους πελάτες των Starbucks που θα μπορούν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους ρόφημα με ψώνια και ψυχαγωγία. Τα δύο καταστήματα, χάρη στο άριστα εξιδεικευμένο και φιλικό προσωπικό θα δώσουν σε όλους τους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία αντάξια των προσδοκιών τους».

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα