Α&Μ Architects: Επετειακό συνέδριο για τα 35 χρόνια επιτυχούς πορείας

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 15:24
UPD:15:30
Maria_Pachou_2017

Αθηνά Κοκκαλιά, Asset Interiors M. Μαυρολεών ΑΜ GROUP, AnnaMaria Passarini, και R. MokoschWabnitz,Haworth Ν. Σπανού, AdsAdhoc Στ. Γεωργαλά, Am Architects.

Τα 35 χρόνια επιτυχούς πορείας γιόρτασε η Α&Μ Architects, Engineers & Project managers σε συνδυασμό με το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριό της, στον πολυχώρο Urban Garden 48, στις 11 Ιουνίου 2018.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκτός από τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας, τις γνώσεις τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό, στο επιχειρείν και την επικοινωνία μοιράστηκαν ομιλητές, όχι μόνο από τον χώρο του Design και της Αρχιτεκτονικής αλλά και από το χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της Επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Α&Μ Group, Μιχάλης Μαυρολέων, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους  για την συνεχόμενη υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στα 35 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο moto «Building Relationships» που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.  Τέλος, μίλησε για τις προοπτικές που επιφυλάσσει το μέλλον, δίνοντας έμφαση στο νέο moto  της εσωτερικής στρατηγικής της Α&Μ για τα επόμενα χρόνια, το: «Building Culture», την συγκέντρωση δηλαδή αξιόλογων επαγγελματιών που διαθέτουν κοινές αξίες, πιστεύω, και πρακτικές, με στόχο την διαρκή εξέλιξη και την καινοτομία.

MARIA_PACHOU_2017

Στη συνέχεια, έδωσε το βήμα στους αξιόλογους προσκεκλημένους ομιλητές:

 • Σωτήρης Λάζου, Βιομηχανικός Σχεδιαστής - Design trends. Πώς και Πού?
 • Τσαμπίκος Πετράς, Αρχιτέκτων - Inventing Atmospheres
 • Αλέξανδρος Γαβριλάκης, Visual Communications - Brandarchitecture
 • Νεφέλη Χατζημηνά, Αρχιτέκτων - Αρχιτεκτονικές ιδέες δίχως κλίμακα μέσω εξελιγμένων τεχνολογιών
 • Χρυσοκώνα Μαύρου, Designer/Αρχιτεκτων - Πειραματισμοί ψηφιακής παραγωγής
  Η Σειρά Κοσμημάτων
 • Μαρίκα Μαυρολέων, Αρχιτέκτων - Manage Designers or Design Managers?
 • Πολύδωρος Καρυοφύλλης, Branding Specialist - Hansel & Gretel χώροι που χορταίνουν. Οι χώροι ως αφηγήματα. Σχεδιάζοντας το αφήγημα, σκηνοθετώντας την εμπειρία και τελικά τον ίδιο τον αρχιτεκτονικό χώρο
 • Αντώνης Χαλκιάς, Σκηνογράφος - Φαντασία και πραγματικότητα
 • Γιάννης Ταλούμης, Επιχειρηματίας - Ο καφές ως εμπειρία και όχι ως συνήθεια
 • Robert Mokosch Wabnitz | Haworth, Artificial Intelligence specialist - Al-tecture? How the creative approach of Architects will change in the digital age
 • Γιάννης Τσεκλένης, Σχεδιαστής Μόδας - Αρχιτεκτονική και μόδα…. Αμφίδρομη σχέση

Το συνέδριο ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ: «Χρόνος», «Ποιότητα και Οικονομία» καθώς και το «Model of Excellence 2017», βραβείο για το οποίο ψηφίζουν όλα τα μέλη της εταιρείας.

Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν σε συνεργάτες της εταιρείας, ενώ το επετειακό συνέδριο έκλεισε με χορό, υπό τη ζωντανή μουσική του Παναγιώτη  Πάλλη, των Stereo Soul και της Βαλέρια Ντμητρένκο.

Η οργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Archisearch και του Βασίλη Μπαρτζώκα της The Design Ambassador.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα