Skip to main content

Γουίλ Σμιθ: Πρώτη εμφάνιση σε βραβεία, μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Ο 54χρονος Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, στιχουργός και ράπερ βραβεύτηκε από την Ένωση Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου.

Ο σταρ του Χόλυγουντ Γουίλ Σμιθ τιμήθηκε με το βραβείο «Beacon» από την Ένωση Aφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου (AAFCA) στην 14η ετήσια τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Γουιλσάιρ. Στην πρώτη του εμφάνιση σε τελετή απονομής βραβείων μετά το περιστατικό με τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ του 2022, ο ηθοποιός είπε ότι η ταινία «Emancipation» σημαίνει πολλά για εκείνον και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της.

«Το ”Emancipation” ήταν η πιο δύσκολη ταινία της καριέρας μου. Είναι πραγματικά δύσκολο να «μεταφέρεις» εκείνη την εποχή στη τωρινή σκέψη. Είναι δύσκολο να φανταστείς αυτό το επίπεδο απανθρωπιάς», ανάφερε ο ηθοποιός ξεκινώντας την ομιλία του. «Θέλω να ευχαριστήσω την Apple, γιατί δεν πτοήθηκε όταν ο προϋπολογισμός αυξανόταν συνεχώς.

Ήταν η πρώτη φορά που άκουσα από ένα στούντιο ότι η ιστορία μιας ταινίας είναι πιο σημαντική από το πόσο κοστίζει», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που παρέλαβε το βραβείο του μαζί με τον σκηνοθέτη του «Emancipation» Αντουάν Φουκουά.

Πριν από τη βράβευσή του ο Σμιθ είπε στο Deadline πόσο χαρούμενος νιώθει για την τέταρτη συνέχεια των «Bad Boys». «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά με αυτούς τους ανθρώπους», σημείωσε ο ηθοποιός.