Ολοταχώς για να γεφυρώσει το discount σε σχέση με την προ διετίας τιμή εισαγωγής (1,92 ευρώ/μετοχή), κινείται η μετοχή της Trade Estates, η οποία χθες «έπιασε» το 1,8 ευρώ για πρώτη φορά έπειτα από τον Δεκέμβριο του 2023.
Η εισηγμένη ΑΕΕΑΠ «τρέχει» ένα σερί πέντε συνεχόμενων ανοδικών συνεδριάσεων, με τα αθροιστικά κέρδη της περιόδου να υπερβαίνουν το +6%, βελτιώνοντας την αποτίμηση στην περιοχή των 220 εκατ. ευρώ.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












