Skip to main content

Bitcoin: Συνεχίζει το ράλι, σπάει το φράγμα των 105.000 δολαρίων

Η τιμή αυξήθηκε μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός στρατηγικού αποθεματικού ταμείου bitcoin

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Bitcoin συνεχίζει την άνοδό του και αυξάνεται κατά 3% στην Ασία, σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα των 105.000 δολαρίων.

Το Bitcoin έφθασε τα 105.142 δολάρια προτού υποχωρήσει ελαφρώς, άλλαζε χέρια έναντι 104.760 δολαρίων (+3,3%) προ ολίγου.

Το κρυπτονόμισμα από την αρχή του 2024 έχει ενισχυθεί πάνω από 140%, ενώ από την ημέρα επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ έχει ανέβει 50%.

Η τιμή αυξήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου που ανέφεραν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός στρατηγικού αποθεματικού ταμείου bitcoin, σύμφωνα με τον Τόνι Σίκαμορ, αναλυτή της IG.

«Το επόμενο νούμερο που θα αναζητήσει η αγορά είναι τα 110.000 δολάρια. Η υποχώρηση που περίμενε πολύς κόσμος απλά δεν έγινε, γιατί τώρα έχουμε αυτά τα νέα», ανέφρε ο Σίκαμορ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.