Skip to main content

G20: Οι ηγέτες ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά θα υπογράψουν τη νέα συμφωνία ελεύθερου εμπορίου της B. Αμερικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό θα είναι παρόντες στην τελετή υπογραφής της νέας συμφωνίας ελεύθερων εμπορικών συναλλαγών στην περιοχή της βόρειας Αμερικής αργότερα σήμερα.

Σύμφωνα με το γραφείο του Kαναδού πρωθυπουργού, η τελετή θα λάβει χώρα στις 09:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) στο Μπουένος Άιρες. Οι τρεις ηγέτες πρόκειται να υπογράψουν τη Συμφωνία ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά (United States-Mexico-Canada Agreement, USMCA), η οποία αντικαθιστά τη NAFTA του 1994.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.