H Artion Μυκόνου Α.Ε. είναι γεγονός

Η Artion ιδρύει θυγατρική εταιρεία στη Μύκονο και εδραιώνει την παρουσία της στο νησί των Κυκλάδων

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης των εταιρειών του ΟΜΙΛΟΥ ARTION, η ARTION A.E. έχει τη χαρά να ανακοινώσει την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στη Μύκονο με σκοπό την παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Σε συνεργασία με το λογιστικό γραφείο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, η ΑRTION Α.Ε. αποκτά σταθερή φυσική παρουσία στη Μύκονο, κάνοντας δυναμική είσοδο στην οικονομική και εμπορική δραστηριότητα του νησιού.

Τα γραφεία της ARTION Μυκόνου Α.Ε. στελεχώνονται με σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εξειδικευμένο προσωπικό 9 ατόμων, τα οποία υποστηρίζονται διαρκώς από την ARTION Α.Ε. σε επίπεδο τεχνογνωσίας με σκοπό τη διαρκή και σταθερή εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος.

Η ARTION εδώ και 44 έτη έχει εδραιωθεί ως μία εκ των μεγαλυτέρων και πλέον αξιόπιστων εταιρειών παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Απασχολεί 100 έμπειρα στελέχη και διαθέτει ένα πελατολόγιο με περισσότερες από 800 επιχειρήσεις, από όλους τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.  H ARTION είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου, ALLINIAL GLOBAL.

Η επέκταση, αυτή, εντάσσεται στη γενικότερη επιχειρηματική στρατηγική μας για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της παρουσίας μας στην Ελληνική αγορά και ειδικότερα στην περιφέρεια.

Με την παρουσία της στο νησί, η ARTION έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει τις ανάγκες των πελατών της σε τοπικό επίπεδο αλλά και να δημιουργήσει μία νέα εργασιακή προοπτική υποστηρίζοντας την τοπική επιχειρηματικότητα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ARTION, Γιώργος Δαλιάνης, χαιρέτισε την ίδρυση της νέας θυγατρικής εταιρείας και δήλωσε πως αυτή είναι η αρχή από μία σειρά στοχευμένων ενεργειών ανάπτυξης που θα ακολουθήσουν μέσα στην επόμενη διετία.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων πως «επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα συστήματα, εξειδικευμένες υπηρεσίες και πλέον είμαστε μία εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων εταιρειών παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.  Μέσα από τη συνεργασία με το τοπικό γραφείο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, η ARTION Μυκόνου θα προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Μυκόνου».