Skip to main content

Lil Tay: Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης ράπερ

Σοκ προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος της 14χρονης σταρ Lil Tay. Η οικογένειά ανακοίνωσε πως τα αίτια διερευνώνται, ενώ δήλωσε ότι νεκρός είναι και ο 21χρονος ετεροθαλής αδερφός της.

Πέθανε, σε ηλικία μόλις 14 ετών, η διάσημη ράπερ Lil Tay (το πραγματικό της όνομα ήταν Claire Hope), με την οικογένειά της να ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα και να σκορπίζει θλίψη στους θαυμαστές της.

Ο ξαφνικός θάνατος της Lil Tay, όχι μόνο σόκαρε τους θαυμαστές της, αλλά δημιούργησε και ένα μυστήριο, καθώς η οικογένειά της δεν ανέφερε την αιτία θανάτου της.

Νεκρός, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, βρέθηκε την ίδια μέρα και ο ετεροθαλής αδελφός της, Jason, με τα αίτια να παραμένουν αδιευκρίνιστα και για τους δύο. Επίσης αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση του πατέρα της, ο οποίος αρνείται να επιβεβαιώσει την είδηση του θανάτου της κόρης του. Εξίσου ανησυχητικές είναι και οι δηλώσεις του πρώην μάνατζέρ της, ο οποίος αμφισβητεί αν η Lil Tay είναι όντως νεκρή.

Η Lil Tay έγινε γνωστή από τα 9 της χρόνια αφού άρχισε να δημοσιεύει εικόνες από το πολυτελές στυλ της ζωής της. Συνεργαζόταν, επίσης, συνεχώς με διάσημους μουσικούς και συγκέντρωνε διαρκώς ολοένα και περισσότερα εκατομμύρια followers στο Instagram και στα social media.

Η ανυπόγραφη ανάρτηση της οικογένειας για τον θάνατο της Lil, γράφει: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα σπαρακτικά νέα για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αφόρητη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Ήταν εντελώς απρόσμενο και προκάλεσε σε όλους μας σοκ»