Skip to main content

Ο πιο σέξι άνδρας για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό «People»

Η αποκάλυψη έγινε από την χθεσινή εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!»

O πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς «Grey’s Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσι είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό «People».

Ο Αμερικανός σταρ, γνωστός από το «Grey’s Anatomy» και οδηγός αγώνων, παίρνει την σκυτάλη -και ψηφίζεται ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023- από τον πρωταγωνιστή του «Captain America» Κρις Έβανς.

Η αποκάλυψη έγινε από την χθεσινή εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!»

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου» ανέφερε ο 57χρονος ηθοποιός από το Μέιν. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου παίρνει λίγο τα πάνω του, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό».

Ο Ντέμπσι είναι παντρεμένος από το 1998 με την makeup artist Τζίλλιαν Φινκ  και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Μάικλ Μαν «Ferrari» στο ρόλο του θρυλικού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Πιέρο Ταρούφι και σε δήλωσή του στο ΑP παραδέχτηκε ότι οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές ενώ χαρακτήρισε τον ρόλο του ως τον καλύτερο που είχε ποτέ.

Εκτός από τους αγώνες και την υποκριτική, ασχολείται με το «Dempsey Center», έναν οργανισμό που έχει ιδρύσει στο Μέιν και παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από την ζωή από καρκίνο το 2014.