Skip to main content

Μύριαμ Σορ – Μπράντλεϊ Κούπερ μαζί στην ταινία «Maestro» – Αφορά τη ζωή του θρυλικού συνθέτη Λ. Μπερνστάιν

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μύριαμ Σορ γνωστή από την κωμική σειρά «Younger» πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ  στο «Maestro» στην κινηματογραφική βιογραφία του θρυλικού συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Η Σορ αποκάλυψε στο Variety ότι υποδύεται την ηθοποιό και μοντέλο Σίνθια Ο’Νιλ, φίλη του κορυφαίου μουσικού και της συζύγου του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το «Maestro» ο Μπράντλεϊ Κούπερ επέστρεψε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και υπόγραψε το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζος Σίνγκερ. Συμπρωταγωνιστεί επίσης η Κάρεϊ Μάλιγκαν στον ρόλο της Μοντεαλέγκρε μαζί με τους Ματ Μπόμερ και Μάγια Θέρμαν-Χωκ.

«Υποδύομαι τη Σίνθια Ο’Νιλ η οποία ήταν πολύ καλή φίλη των Μπερνστάιν, ιδιαίτερα της συζύγου του», δήλωσε η ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας «Guardians of the Galaxy Vol. 3», στο Λος Άντζελες.

Πρόσθεσε ότι ήταν «απίστευτο» να βλέπει τον Μπράντλεϊ Κούπερ να πρωταγωνιστεί και να σκηνοθετεί παράλληλα. «Οπότε αυτό ήταν πραγματικά ξεχωριστό και είμαι πραγματικά ευγνώμων», τόνισε η ηθοποιός ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να επικοινωνήσει με την Ο’Νιλ μόλις βγει η ταινία. «Έγινα φανατική θαυμάστρια της», πρόσθεσε.