Skip to main content

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θέλει να λάβει την τουρκική υπηκοότητα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο 69χρονος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πιονγιάνγκ, δήλωσε ότι προτίθεται να πάρει την τουρκική υπηκοότητα, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

«Προτίθεμαι να επισκεφθώ την Τουρκία τον Οκτώβριο και να μιλήσω με τον Ερντογάν για την απόκτηση υπηκοότητας, φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ο Γάλλος ηθοποιός.

Όπως μετέδωσε στις 7 Σεπτεμβρίου το Γαλλικό πρακτορείο, ο Ντεπαρντιέ εθεάθη στην Πιονγιάνγκ κατά την διάρκεια της παρέλασης που έγινε προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση της Βόρειας Κορέας.

Ο Ντεπαρντιέ αποκήρυξε τη γαλλική υπηκοότητα πριν από χρόνια, αντιδρώντας στην αύξηση της φορολογίας των πλουσίων, και το 2013 έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα, ενώ έχει και αλγερινό διαβατήριο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.