Skip to main content

«Shades of Blue»: Η Jennifer Lopez σε ρόλο πράκτορα του FBI

Η Jennifer Lopez επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την αστυνομική δραματική σειρά «Shades of Blue», για λογαριασμό του NBC.
Στη σειρά – η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Ιανουαρίου με ένα δίωρο επεισόδιο – η Jennifer Lopez εμφανίζεται εντελώς διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, καθώς παρουσιάζεται ως μία μέση γυναίκα και πράκτορας του FBI, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της.

Η Harlee Santos (Jennifer Lopez), μαζί με μια ομάδα διεφθαρμένων ντετέκτιβ, κερδίζει χρήματα από δωροδοκίες και προστασία, τα οποία χρησιμοποιεί για να παράσχει καλύτερες συνθήκες ζωής στην επτάχρονη ταλαντούχα κόρη της. Όταν παγιδεύεται από το FBI και αναγκάζεται να δίνει πληροφορίες ως μυστικός πράκτορας για τους «βρώμικους» συναδέλφους της, θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση παίζοντας διπλό ρόλο.

Δίπλα στην 46χρονη Lopez, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο 60χρονος Ray Liotta, ο οποίος υποδύεται τον αινιγματικό και πολυμήχανο «αρχηγό» της ομάδας των διεφθαρμένων αστυνομικών, η Drea de Matteo, η οποία ενσαρκώνει την ντετέκτιβ Tess Nazario καθώς και οι Warren Kole, Dayo Okeniyi, Vincent Laresca, Hampton Fluker και Sarah Jeffery. Το σενάριο για τα 13 επεισόδια της σειράς «Shades of Blue» έχει γράψει ο Adi Hasak.

«Είναι συναρπαστικό το να δουλεύεις με την Jennifer» είπε ο  – βραβευμένος με Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Ο Άνθρωπος της Βροχής» – Barry Levinson, ο οποίος σκηνοθετεί τη σειρά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια εμφανίζεται και σε ρόλο παραγωγού του σίριαλ, μαζί με τον Ryan Seacrest.

[email protected]