Skip to main content

Το κοστούμι παίζει με νέους κανόνες φέτος το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι και μαζί η στιλιστική χαλαρότητα που το συνοδεύει ολοκληρώθηκε, ωστόσο η μετάβαση από τις άνετες βερμούδες και τα πόλο του Αυγούστου στα πρώτα κοστούμια του γραφείου δεν είναι πάντα εύκολη.

Η ομάδα του In Icons We Trust προτείνει να επενδύσετε σε ένα σύνολο που θα σας δώσει όσους πόντους γοητείας και καλοντυμένης κομψότητας, που ενδεχομένως είχατε στερηθεί κατά τις ράθυμες καλοκαιρινές ημέρες.

Άλλωστε, η δουλειά μπορεί να είναι απόλαυση, ειδικά όταν φορά κανείς τα σωστά ρούχα:

Παίξτε με τα prints. Ένα πουκάμισο με μία μικροσκοπική λεπτομέρεια, ένα καρό ύφασμα στο κοστούμι, κι αμέσως το look αποκτά βάθος και διαφορετικό, textured νόημα.

Κρατήστε μία λεπτομέρεια ιδιαίτερη. Εδώ η ομάδα του In Icons We Trust στηρίχθηκε στο έντονο κίτρινο της γραβάτας, η οποία παραμένει εναρμονισμένη με το σύνολο, ακόμη και αν ξεχωρίζει.

Αφού θα φορέσετε κοστούμι, ακολουθήστε τη διαδρομή μέχρι το τέρμα με ένα 3-piece που θα αποσβέσετε με διάφορους τρόπους τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Τίποτα δεν λέει «business» όσο ένα γιλέκο.

Φέτος είναι η χρονιά που θα εστιάσετε στα σωστά αξεσουάρ. Ένας ιδιαίτερος χρονογράφος μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο αδιάφορο κοστούμι, πόσο μάλλον αυτό εδώ.

Ακόμα υπάρχει περιθώριο για ιταλικού τύπου λεπτομέρειες, όπως τα μαλακά loafers χωρίς κάλτσες.

THE LOOK

Κοστούμι 3 pieces από μαλλί και βαμβακερό πουκάμισο όλα Antony Morato, Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Πλεκτή γραβάτα Andrew’s Ties.

Γυαλιά οράσεως RayBan, Διαθέσιμα από τη Luxottica Hellas.

Παπούτσια από καστόρι Cesare Paciotti, Διαθέσιμα στα καταστήματα Καλογήρου.

Ρολόϊ Top Gun Pilot Edition Mojave Desert.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα