Skip to main content

Μια πληθωρική εμφάνιση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Η ανοιξιάτικη σεζόν απαιτεί συνήθως πιο ανάλαφρα σύνολα, ωστόσο σε ορισμένες περιστάσεις είναι αναγκαίες οι πιο κομψές εμφανίσεις.

Η ομάδα του In Icons We Trust παρουσιάζει ένα ανοιξιάτικο, επίσημο σύνολο που κουβαλά τους σωστούς συνδυασμού και τα σωστά χρώματα.

• Το παντελόνι σας μπορεί να είναι φτιαγμένο από ανάλαφρα υλικά, αλλά και πάλι να ποντάρει σε ένα χρώμα βραδινό, όπως αυτό το βαθύ κόκκινο. Για να υπογραμμίσετε τις ανοιξιάτικες καταβολές του, φορέστε το με ελαφρώς ανεβασμένο ρεβέρ και σε ίσια γραμμή.

• Επενδύστε σε ένα σχετικά σκούρο, για την εποχή, συμπληρωματικό χρώμα στο σακάκι σας. Εστιάζοντας στην πλέξη του υφάσματος μπορεί κανείς να διακρίνει ότι το κόκκινο υπάρχει κι εδώ, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην δέσουν αρμονικά.

• Πουκάμισο – γραβάτα – ποσέτ επιβάλλονται εδώ, και μάλιστα με απόλυτους όρους, χωρίς χρωματικές εξάρσεις, παρά μόνο με την αρχετυπική συμπεριφορά του απόλυτου λευκού.

• Ίσως το μόνο σημείο στο οποίο το σύνολο αυτό να φαίνεται ανοιξιάτικο από μακριά, είναι η επιλογή των παπουτσιών. Ένα ζευγάρι πλεκτά δερμάτινα loafers σε βαθύ καφέ, φέρνουν όση επισημότητα απαιτείται, κλείνοντας παράλληλα το μάτι στην ανάλαφρη πλευρά της εποχής.

THE LOOK

Σακάκι από μαλλί, βαμβακερό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα, βαμβακερή pochette και βαμβακερό παντελόνι, όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο  www.vardas.gr. 

Δερμάτινα Loafers από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Ρολόι από την IWC Chronograph Editon «Laureus Sport for Good». Διαθέσιμο στο www.iwc.com.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα