Skip to main content

Τι γεύση θα έχει φέτος το Poseidonion Grand Hotel των Σπετσών;

Καλωσορίζοντας τον ταλαντούχο Chef Ηλία Κιαζόλι, το Poseidonion Grand Hotel συστήνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία αφιερωμένη στη γεύση της Ελλάδας.

Από την εμπειρία στο νησί των Σπετσών, δεν γίνεται να λείπει το πέρασμα από το Poseidonion Grand Hotel, το οποίο συμπληρώνει φέτος τα 110 χρόνια λειτουργίας του κι έχει πολλά στα σκαριά για το φετινό καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το ότι φέτος συμπεριλαμβάνεται και στην Gold List 2024 του Condé Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία και resorts στον κόσμο.

Με έμφαση, όπως πάντα, μεταξύ άλλων και στη γεύση, φέτος, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά ως νέο Executive Chef των εστιατορίων του τον Ηλία Κιαζόλι, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στο γαστρονομικό του ταξίδι. Έναν σεφ με σημαντική πορεία και αστείρευτη δημιουργικότητα, με βασικότερους σταθμούς την Ισλανδία και τη Δανία, σε κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια, μεταξύ των οποίων το  Restaurant Meille και το Hotel Sanders στην Κοπεγχάγη και το Fosshotel Restaurant Haust στο Ρέικιαβικ.

Διαβάστε περισσότερα