Skip to main content

«The Bear»: Πώς μια σειρά για το φαγητό έκανε viral ένα… πουλόβερ

Η σειρά είναι διαθέσιμη από τις 2 Αυγούστου στην πλατφόρμα του Disney+.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις 27 Ιουνίου παρατηρήθηκε ένα έντονο ενδιαφέρον στις αναζητήσεις της Google για τον όρο «The Bear Sweater». Να είναι αναφορά στο Winnie the Pooh ή σε μία από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τελευταία; Το δεύτερο και ο λόγος για την βραβευμένη σειρά του FX «The Bear».

Ο νέος κύκλος της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες (στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Αυγούστου στην πλατφόρμα του Disney+) και ο αγχώδης ήρωάς του, τον οποίο υποδύεται ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, φορούσε ένα ωραίο πουλόβερ σε ένα από τα επεισόδια. Και έτσι η δημοφιλία του ήρωα και της σειράς λειτούργησε εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον για τις στιλιστικές του επιλογές στην οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.