Skip to main content

Η τέλεια καλοκαιρινή συνταγή για γεμιστά από την ειδικό

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας προτρέπει να δοκιμάσουμε μια παραλλαγή στα γεμιστά μας και να τα φτιάξουμε με φαγόπυρο.

Τα γεμιστά είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και ίσως από τα πιο αρωματικά του καλοκαιριού -αν και δεν χρειάζεται να περιμένετε το καλοκαίρι για να τα απολαύσετε! Με ντομάτες ή χωρίς, μπαίνουν συχνά-πυκνά στο πιάτο μας, ωστόσο μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με μια παραλλαγή, ώστε να μειώσετε την κατανάλωση ρυζιού λόγω αρσενικού, αλλά και για ποικιλία σε υφή και γεύση: με φαγόπυρο.