Skip to main content

Στη Λάρισα με Phantom ο Άγιος Βασίλης

Με ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου Phantom και με τη συνοδεία ενός F-16 κατέφτασε στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα ο Άγιος Βασίλης, χαρίζοντας δώρα, χαμογέλα και ευχές στα παιδιά των οικογενειών των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και των παιδιών που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου Λαρισαίων.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε στη Λάρισα και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλές γιορτές, στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώθηκε από την 110 Πτέρυγα Μάχης και τον δήμο Λαρισαίων.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, Δημήτρης Δεληγιάννης, ευχαρίστησε τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας, κάνοντας λόγο για μία ξεχωριστή μέρα.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά σημειώνοντας πως «είναι τιμή να έρθει στη μονάδα ο Άγιος Βασίλης με ένα μαχητικό αεροσκάφος Phantom. Ελπίζουμε, μαζί με τα δώρα που θα δώσει στα μικρά τα παιδιά, να φέρει σε όλον τον κόσμο αισιοδοξία, αγάπη, ειρήνη και ασφάλεια».

 Πηγή: ΑΜΠΕ