Skip to main content

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεκρά Θάλασσα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Issa Kassissieh, φορώντας κοστούμι του Άγιου Βασίλη, κάθεται δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεκρά Θάλασσα, στο πλαίσιο εκδήλωσης, κοντά στο Ein Bokeq, στο Ισραήλ. Η Νεκρά Θάλασσα είναι παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή περιεκτικότητά της σε αλάτι (αλατότητα), κάτι που προκαλεί πολύ μεγαλύτερη άνωση από τη θάλασσα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το υπουργείο Τουρισμού του Ισραήλ, καθώς η χώρα ετοιμάζεται για την περίοδο των διακοπών, εν μέσω της νόσου του κορωνοϊού.

Ο τουρισμός στο Ισραήλ είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές εισοδήματος για τη χώρα. Το 2019 καταγράφηκε υψηλό όλων των εποχών για τον εισερχόμενο τουρισμό στο Ισραήλ, καθώς παρουσίασε αύξηση 11% στις αφίξεις τουριστών σε σύγκριση με το 2018, σύμφωνα με στοιχεία της πρεσβείας.

Περίπου 4,55 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν το Ισραήλ, εισφέροντας περίπου 20 δις. σέκελ (5,2 δισ. ευρώ) στην οικονομία, που μεταφράζεται σε ποσοστό 5,6% του ΑΕΠ.

naftemporikigr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.