Skip to main content

Lavipharm: Ήρθαν στην αγορά οι πρώτες παρτίδες προϊόντων Zentiva

Σε συνέχεια της υπογραφής της νέας συνεργασίας με τη Zentiva, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενόσημων φαρμάκων διεθνώς, η Lavipharm προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση της συμφωνίας. 

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, οι πρώτες παρτίδες φαρμακευτικών προϊόντων της Zentiva έχουν αρχίσει να διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Lavipharm. Αφορούν κυρίως τις θεραπευτικές κατηγορίες της Γαστρεντερολογίας, καθώς και της Καρδιολογίας και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, στις οποίες η Lavipharm δραστηριοποιείται παραδοσιακά με σημαντικά μερίδια. 

Κατά τη διάρκεια της σύμβασης, αναμένεται να κυκλοφορήσουν περισσότερα προϊόντα, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της ελληνικής εταιρείας στο χώρο των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. 

Την ενδυνάμωση της παρουσία της Zentiva στην Ελλάδα τόνισε ο Xavier Lasserre, Head of Commercial Zentiva ενώ ο Παναγιώτης Γιαννουλέας, Chief Operating Officer & Country Manager της Lavipharm αναφέρθηκε στη συμφωνία, που έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. 

naftemporiki.gr