Skip to main content

“Buy The Mile” από την Anytime: Για όσους κάνουν λίγα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους

Τι είναι το Buy The Mile;

Οι εποχές απαιτούν ευελιξία και εξοικονόμηση χρημάτων για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο οποίος επιθυμεί να διαχειρίζεται τα έξοδά του, πιο συστηματικά. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη, επιτρέποντας τη δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων, ιδιαίτερα διαδεδομένων στο εξωτερικό, για τους οδηγούς που κάνουν λίγα χιλιόμετρα. 

Τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Anytime, προσφέρεται το Buy The Mile που επιτρέπει μια διαφοροποιημένη και περισσότερο ποιοτική-δίκαιη, αντιμετώπιση του πελάτη, ο οποίος μπορεί να ασφαλιστεί για τα χιλιόμετρα που χρειάζεται.

Σε ποιους απευθύνεται το Buy The Mile;

Απευθύνεται στους οδηγούς που κάνουν μικρές καθημερινές διαδρομές:

Κάποιος παίρνει καθημερινά το αυτοκίνητό του για να πάρει το metro και να πάει στη δουλειά του.

Μια μητέρα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για ψώνια, να πάει στο super market και να πάρει τα παιδιά από το σχολείο.

Κάποιος άλλος μπορεί να έχει δύο αυτοκίνητα και το δεύτερο το χρησιμοποιεί για περιορισμένες χιλιομετρικές αποστάσεις, όπως μία βόλτα το Σαββατοκύριακο. Επομένως, το Buy The Mile είναι το ιδανικό πρόγραμμα για αυτούς που δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Ακόμη όμως και για αυτούς που παραμένουν ανασφάλιστοι (επειδή δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα) είναι το πιο ενδεδειγμένο πρόγραμμα.

Πόσα χιλιόμετρα καλύπτει το Buy The Mile;

Όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα. Ωστόσο, αν κάποιος διανύσει τα χιλιόμετρα αυτά, μπορεί να αποκτήσει επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με μόλις 20 ευρώ. Δηλαδή, η λογική του Buy The Mile είναι αντίστοιχη με την επέκταση υπολοίπου στα καρτοκινητά συμβόλαια.

Πώς δουλεύει το Buy The Mile;

Το Buy The Mile δουλεύει με τη συσκευή τηλεματικής, τη συσκευή υπολογισμού χιλιομέτρων OBD (On Board Diagnostics) με ενσωματωμένο GPS, η οποία τοποθετείται μόνιμα στο αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί ότι θύρα OMD διαθέτουν τα αυτοκίνητα με 1η άδεια κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα.

Η συσκευή προσφέρεται εντελώς δωρεάν, από την Anytime. Η εγκατάστασή της γίνεται, μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης (αποστέλλεται με courier, δύο ημέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου). O οδηγός μπορεί εύκολα να τοποθετήσει τη συσκευή, απλώς εντοπίζοντας τη θύρα OMD, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις ηλεκτρολογίας ή ηλεκτρονικής.

Η συσκευή καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης, που, χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων. Έχει σημασία να πούμε ότι τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δεν διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Ποια είναι τα διαθέσιμα προγράμματα Buy The Mile;

Η εταιρία εγγυάται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σε χαμηλότερο κόστος  εν συγκρίσει με τα παραδοσιακά προγράμματα. Η Anytime διαθέτει τρία προγράμματα ασφάλισης Buy The Mile για το αυτοκίνητο, ανάλογα με τις καλύψεις που εξυπηρετούν:

  • Το Basic Buy The Mile 3.000, ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
  • Το Economic Buy The Mile 3.000, για οδηγούς που θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη πλήρους Οδικής Βοήθειας.
  • To Value Buy The Mile 3.000, την ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς οι οποίοι ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κλπ.

Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί  η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Πώς ο οδηγός ενημερώνεται για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων;

Ο ασφαλισμένος μπορεί να ενημερώνεται για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, αλλά και για το υπόλοιπο των χιλιομέτρων που του απομένουν στο πρόγραμμα, μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό του, 24 ώρες το 24ωρο. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεται, αυτόματα, με sms ή με e-mail όταν έχει διανυθεί  το 80% των χιλιομέτρων, και μια ακόμη φορά, όταν έχει καλυφθεί το 95% του συνόλου των προβλεπόμενων.​

Το Buy The Mile είναι η  πιο οικονομική και έξυπνη ασφάλεια αυτοκινήτου, αφού κάποιος μπορεί να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του, μόνο για τα χιλιόμετρα που χρειάζεται.