Skip to main content

Πρόστιμο – μαμούθ σε εταιρεία εισαγωγέα καφέ για υπέρβαση του επιτρεπόμενου περιθωρίου μικτού κέρδους

SHUTTERSTOCK

98 προϊόντα «πάνω» από το επιτρεπόμενο όριο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πρόστιμο ύψους 512.551 ευρώ επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου της Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή στην εταιρεία KAFEA TERRA, εισαγωγέα και παραγωγού καφέ, για υπέρβαση του επιτρεπόμενου Περιθωρίου Μικτού Κέρδους σε 98 κωδικούς προϊόντων».

Αυτό ανακοίνωσε η Αρχή ενώ γνωστοποιεί ότι η παράβαση αφορά την περίοδο 13/03/2026 έως 03/04/2026 και συνίσταται σε υπέρβαση του επιτρεπόμενου περιθωρίου κέρδους, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η εξέταση των υπολοίπων φακέλων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται η ολοκλήρωση και άλλων υποθέσεων το προσεχές διάστημα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.